Exatlon Challenge 2020 yarışmacısı Elanur Pat kimdir?

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın programında yarşmacı olan Elanur Pat dikkatleri üzerine çekti. Exatlon Challenge 2020 yarışmacısı Elanur Pat kimdir? Kaç yaşındadır?

Netflix'in yayınladığı Exatlon Challenge programında oyuncu olan Elanur Pat'ın kim olduğu merak ediliyor.Twitch yayıncılığı ve Instagramerlık yapan Pat, sosyal medya fenomenleri arasında yer alıyor.

Exatlon Challenge 2020 yarışmacısı Elanur Pat kimdir?

Elanur Pat, 30 Aralık 2000 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Ordu'ludur. Twitch'te RunalexX kullanıcı ismiyle açtığı yayınlarla meşhur olan Elanur Pat'ın 'Bela' isimli şarkısı ise Youtube'ta 20 milyonu aşkın izlenme aldı. 20 yaşında olan Elanur Pat, Bilgisayar Programcılığı 1. sınıf öğrencisi. Aynı zamanda Pat'ın WEB Developer & Grafik Tasarım işleriyle de ilgilendiği biliniyor.

Exatlon Challenge 2020 yarışmacısı Elanur Pat kimdir? - Resim : 2

Yayıncılığa arkadaşlarının desteğiyle başladığını belirten Elanur Pat'ın şuanda Twitch üzerinde 221K takipçisi bulunuyor ve 1.525.690 görüntülenme almış. Elanur’un Youtube kanalında ise 188K abonesi bulunuyor. Görüntülenme sayısı ise 15.624.243. Elanur’un Instagram’ında ise 690K takipçisi bulunuyor ve gönderileri ortalama 300K like alıyor.

Exatlon Challenge 2020 yarışmacısı Elanur Pat kimdir? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Netflix exatlon challenge exatlon kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.