Evrim Akın ile Yeni Bir Ev başvuru nasıl yapılır?

Evrim Akın ile Yeni Bir Ev başvuru nasıl yapılır? Yakında Star TV ekranlarında başlayacak olan yarışma programı Evrim Akın ile Yeni Bir Ev'e başvuru nasıl yapılır sizler için araştırdık. Evrim Akın ile Yeni Bir Ev başvuru nasıl yapılır?

Evrim Akın ile Yeni Bir Ev başvuru nasıl yapılır? Sevilen oyuncu ve sunucu Evrim Akın ile Star TV ekranlarında başlayacak olan bu yarışma programı şimdiden dikkat çekiyor.

Yakında seyircisi ile buluşacak olan Evrim Akın'ın sunduğu ’Yeni Bir Ev’, zevkine güvenen çiftleri ev sahibi yapıyor. Her hafta beş çiftin yarışacağı programda, hayalleri süsleyen dekorlar, gerçeğe dönüşecek.

Evrim Akın ile Yeni Bir Ev başvuru nasıl yapılır?

En beğenilen dekoru tasarlayan çift, büyük ödül için yarışmaya hak kazanacak ve final haftasına gitme hakkı kazanacak. Haftanın kazananı olan çift, ya 10 bin TL kazanarak yarışmaya veda edecek ya da diğer dört haftanın kazananıyla büyük finaldeki ’ev’ ödülü için yarışacak.

Çiftler, hem tasarım zevklerini hem de aralarındaki uyumu bu yarışmada ortaya koyacak. Mobilya alışverişinden tadilata, aksesuar seçiminden perde ve halı alımına kadar pek çok görevi kendileri yapacak olan çiftler, kısıtlı zaman ve bütçe ile harikalar yaratacak.

EVRİM AKIN İLE YENİ BİR EV BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Evrim Akın ile Yeni Bir Ev başvuru nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Star TV evrim akın yeni bir ev programı başvurusu nasıl yapılır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.