Evrensel yazarına canlı yayında gözaltı

Evrensel gazetesi yazarı Ayşen Şahin, 8 Mart Kadın Platformu toplantısı sırasında gözaltına alındı. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlaması yöneltilen Şahin'in ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Gazeteci- yazar Ayşen Şahin gözaltına alındığını duyurdu. Sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilen gözaltında Evrensel gazetesi yazarı Ayşen Şahin'e "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlaması yöneltildi. Şahin ifadesinina ardından serbest bırakıldı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şahin, “Arkadaşlar polis kapıda, Vatan Emniyete götürülüyorum. Üstümü değiştirip çıkıyorum. Herkese tek tek haber veremedim” demişti.

 

BANA DEĞİL HERKESE ÖZGÜRLÜK

Şahin serbest bırakıldıktan sonra yaptığı açıklamada "Hedef gösteren değil gösterilenim. Vatani vazifeye döndü, sırayla hepimiz gelip gidiyoruz. Ben çıktım ama genç arkadaşların suçu neydi? Bana değil herkese özgürlük" dedi.

Evrensel yazarına canlı yayında gözaltı

GÖZALTINA ALINMA ANI YAYINLANDI

8 Mart Kadın Platformu, Şahin'in platform toplantısı sırasında gözaltına alındığı anı Twitter hesabından yayınladı.

Evrensel yazarına canlı yayında gözaltı ile ilgili etiketler Gözaltı video Ayşen Şahin evrensel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.