Evlilikleri sadece 1 yıl sürdü! Fatih Yasin ile Sena Güzeldağ boşandı

YouTube "Kafalar" grubu üyelerinden 28 yaşındaki Fatih Yasin geçtiğimiz yıl Haziran ayında hayatını Sena Güzeldağ ile birleştirmişti. Ancak çiftten kötü haber geldi. Evliliklerini yürütemeyen ikili sessiz sedasız boşandı. Üzücü gelişmeyi Sena Güzeldağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'den oluşan 'Kafalar' grubunun üyesi Fatih Yasin'in Sena Güzeldağ ile olan evliliği kısa sürdü. Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan çift sessiz sedasız boşandı.


Evliliklerini tek celsede bitiren ikili cephesinden boşanma sonrası ilk açıklama geldi. Kötü haberi sosyal medya hesabından paylaşan Sena Güzeldağ evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı.

fatih-yasin-bosandi


''EVLİLİK BİRLİĞİMİZİ KANUNEN SONLANDIRDIK''

Sena Güzeldağ yaptığı paylaşımda "Yazması kolay gibi gelse de Fatih ile olan evlilik birliğimizi 17 Ağustos günü kanunen sonlandırmış bulunmaktayız. Bu sürecin ikimiz için daha fazla yıpratıcı olmaması adına sizlerden saygı, özveri ve anlayış bekliyoruz. Ben bu yolda çok güzel insanlarla tanıştım, harika insanlar biriktirdim. Dilerim ki herkesi yolu açık olsun, iyi insanlarla karşılaşsın. Bir süre paylaşım yapamayacağım. Merak etmeyin Sadece her zaman her şeyin hayırlısını dileyin" ifadelerini kullandı.

Evlilikleri sadece 1 yıl sürdü! Fatih Yasin ile Sena Güzeldağ boşandı - Resim : 2


'REKLAM' ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Ayrılık haberlerinin ardından ‘reklam’ yapmakla eleştirilen Güzeldağ daha sonra şu açıklamayı yaptı: "Şunu da belirtmek isterim ki ben aldığı nefese kadar gerçek olan biriyim. Instagram hesabımı da açtığımdan beri neysem onu yansıtmaya çalıştım. Amacım hiçbir zaman reklam yapmak, gündem olmak, insanları kandırmak olmadı olamaz da! Beni tanımadığınız için bu denli yorumlar yapabilirsiniz ancak sizden tekrar saygı ve duyarlılık göstermenizi bekliyorum”

Evlilikleri sadece 1 yıl sürdü! Fatih Yasin ile Sena Güzeldağ boşandı - Resim : 3


Sena Güzeldağ sosyal medya hesabından eski eşiyle birlikte çekildikleri fotoğrafları silerken, Fatih Yasin’in düğün fotoğraflarını henüz kaldırmaması ise dikkat çekti.

fatih yasin - sena güzeldağ


 

Evlilikleri sadece 1 yıl sürdü! Fatih Yasin ile Sena Güzeldağ boşandı ile ilgili etiketler Fatih Yasin boşanma evlilik sena güzeldağ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.