Evlilikleri neden bitti? Mert Aydın, Merve Boluğur hakkında ilk kez konuştu

Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın kısa süreli birlikteliklerini nikah masasına taşıma kararı almış ve ve 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda evlenmişlerdi. Ancak çiftin evliliği 53 gün sürmüştü. Boşanma sonrası biten evliliğiyle ilgili sessiz kalan Mert Aydın ilk kez konuştu. Eski eşiyle arkadaş olduklarını belirten Aydın, ''Bakarsınız tekrar birlikte oluruz'' diyerek yeniden barışabileceklerinin sinyallerini verdi.

'Acemi Cadı' dizisinde canlandırdığı Ayşegül karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Merve Boluğur, ilk evliliğini şarkı Murat Dalkılıç'la yapmıştı. 2 yıllık evliliğini 2017 yılında sonlandıran Merve Boluğur ikinci evliliğini ise geçtiğimiz Ekim ayında kısa süredir birlikte olduğu DJ Mert Aydın'la yapmıştı.

Merve Boluğur & Mert Aydın çifti sürpriz bir kararla evliliğini sonlandırdı. 53 gün evli kalan çift tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Jet boşanmanın ardından 'reklam evliliği' iddiaları ortaya atıldı. Boşanma sonrası bugüne kadar hiçbir açıklamada bulunmayan Mert Aydın sonunda sessizliğini bozdu.

merve boluğur - mert aydın


''MERVE İLE ARKADAŞIZ''

Boşanmanın ardından ünlü oyuncuyla görüşmeye devam eden DJ Mert Aydın, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: ''Merve ile biz her şeyden önce arkadaşız. Merve çok kıymetli bir insan benim için. Evet, evlilik olarak yollarımızı ayırdık ama arkadaşız. Ben medyanın gündemine böyle haberlerle gelmek istemiyorum. Gayet sıradan yaşayan biriyim. İlişkimizde Merve göz önünde olan isimdi, o yüzden birlikteliğimiz basında yer aldı. Ama ayrıldık. Ayrıldıktan sonra medyaya konuşmak istemedim. Onun üzerinden reklam yapıyormuş imajı çizmek istemiyorum. Bizim birlikteliğimiz reklam aşkı değildi çünkü... Kendi işinde, gücünde olan biriyim. Basından bu yüzden kaçıyorum. Bir erkek olarak da biten bir evliliğimin ardından konuşmak bana yakışmaz.''

 

''BAKARSINIZ TEKRAR BİRLİKTE OLURUZ''

Aydın ayrıca geçtiğimiz günlerde eski eşi Merve Boluğur ile buluşmasının ardından herkesin kafasını meşgul eden "Tekrar birlikteler mi?" sorusunu karşısında ise "Arkadaş olduğumuz için görüştük. Bu da çok normal. Şimdilik birliktelik durumumuz yok ama zaman ne gösterir bilemem. Bakarsınız tekrar birlikte oluruz... Merve çok iyi bir insan ve benim için kıymetli..." dedi.

 

Evlilikleri neden bitti? Mert Aydın, Merve Boluğur hakkında ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.