Evlilik teklifini reddeden kadını öldürecekti: Silah tutukluk yaptı!

İstanbul’da bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan G.E, evlenme teklifini reddettiği için H.K tarafından silahla rehin alındı. Saldırgan erkek, kadının kafasına dayadığı silahı ateşledi. Şans eseri silahın ateş almaması cinayeti önledi. Polis ekipleri saldırganı etkisiz hale getirdi.

Şiddet olayı, 25 Nisan Pazartesi günü akşam saatlerinde İstanbul'da bulunnan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nin arka bahçesinde meydana geldi.

Hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan Günay Erbay, eski erkek arkadaşı Hayri Karaman tarafından silahla rehin alındı. Başına silah dayanan kadını görenler polisi aradı. Polis ekipleri Hayri Karaman’ı silahını atması için uyardı.

TETİĞİ ÇEKTİ AMA SİLAH ATEŞ ALMADI

Uyarıları dikkate almayan Karaman, kadının başına dayadığı silahın tetiğini çekti. Silahın ateş almaması üzerine polis ekibi Karaman’ı etkisiz hale getirdi. Polis tarafından kurtarılan Günay Erbay, Hayri Karaman ile daha önceden birliktelikleri olduğunu ama evlenme teklifini kabul etmediği anlattı.

Erbay, kendisini evlenmeye zorladığını, sürekli rahatsız ettiğini, şikayetçi olduktan sonra uzaklaştırma kararı verildiğini söyledi. Saldırgan silahıyla birlikte Küçükçekmece Kadına Şiddet ve Aile İçi Şiddet Büro Amirliğine teslim edildi.

ŞARJÖR DOLU...

Karaman’ın silahının şarjörünün dolu olduğu belirtildi.

Evlilik teklifini reddeden kadını öldürecekti: Silah tutukluk yaptı! ile ilgili etiketler Hastane İstanbul Kadın Cinayeti Şiddet silah evlilik teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.