Evlilik için ailesini ikna edemeyince 4. kattan atladı!

Malatya’da ailesini evlilik için ikna edemeyince evin balkonunda atlayarak intihar eden ve ağır yaralanan 25 yaşındaki genç kızın intihar anlarına tanıklık eden parkomat görevlisi o anları anlattı.

Olay, 12.15 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Kavaklıbağ Mahallesi’nde meydana geldi.

SEVDİĞİ KİŞİYLE EVLENMESİNE İZİN VERİLMEYİNCE 4. KATTAN ATLADI

Edinilen bilgilere göre, Leblebici sokakta 4 katlı bir apartmanın son katında ailesiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki C.Ö., ailesinin A.Ö. ile evlenmesine izin vermemesi üzerine sinirlenerek çıktığı balkondan kendini aşağı attı. Kaldırım üzerine düşen genç kız ağır yaralanırken, çevredekilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan genç kız, buradaki müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

OLAY ANINI ANLATTI

Olaya saniye saniye tanıklık eden parkmetre görevlisi ise o anları anlattı. Genç kızın önce balkondan sarktığını belirten parkmetre görevlisi Mustafa İpek, daha sonra C.Ö.’nün kendini aşağı bıraktığını söyledi.

Hastanede tedavisi süren C.Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu olayla ilgili başlatılan tahkikat ise devam ediyor.

Evlilik için ailesini ikna edemeyince 4. kattan atladı! ile ilgili etiketler İntihar evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.