Evlilik Hakkında Her Şey gerçek hayat hikayesi mi, The Split dizi konusu nedir?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Evlilik Hakkında Her Şey ilk bölümüyle başlıyor. Gökçe Bahadır yıllar sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanırken Evlilik Hakkında Her Şey gerçek hayat hikayesi mi sorusuna yanıt aranıyor.

İlk bölümü ile 21 Eylül Salı akşamında izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ilginç konusu ile dikkat çekiyor. Boşanma avukatı olan 4 kız kardeşin hikayesi olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin başrollerinde yer alan oyuncular Gökçe Bahadır ile Sarp Akkaya’nın performansı herkes tarafından merak ediliyor.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ uyarladı. MF Yapım imzalı FOX’un yeni dizisi “Evlilik Hakkında Her Şey” ilk bölümü ile 21 Eylül Salı akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

The Split dizisinden uyarlama olan Evlilik Hakkında Her Şey bir ailenin üyelerinin arasında yaşanan olaylara dikkati çekiyor.

Evlilik Hakkında Her Şey gerçek hayat hikayesi mi, The Split dizi konusu nedir?

The Split dizisi konusu nedir?

The Split, boşanma davalarına bakan birbirinden farklı karakterlere sahip üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Üç kız kardeş bir yandan Londra’nın hızlı temposuna ayak uydurmaya çalışırken bir yandan da aldıkları davaları kazanmak için gece gündüz çalışır.

Kardeşlerin hayatı, 30 yıldır haber almadıkları babalarının ortaya çıkması ile alt üst olur. Yıllar sonra bir araya gelen baba ve kızları geçmiş ile yüzleşmek zorunda kalır.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizi Konusu

BBC yapımı, “The Split” dizisinin uyarlaması olarak ekrana gelecek “Evlilik Hakkında Her Şey”in kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey gerçek hayat hikayesi mi, The Split dizi konusu nedir? - Resim : 2

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıklarının işleneceği ve bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyen hikayeleriyle 21 Eylül’de ekrana gelecek.

Evlilik Hakkında Her Şey gerçek hayat hikayesi mi, The Split dizi konusu nedir? ile ilgili etiketler evlilik hakkında her şey The Split
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.