Evlilik bitiren çıplak fotoğraf skandalı: Sevgilisinin kardeşi Bezos'a dava açtı

Dünyanın en büyük e-ticaret platformu Amazon’un kurucusu olan ve dünyanın en zengin insanı olarak gösterilen Jeff Bezos, sevgilisinin kardeşi tarafından sıkıntılı günler geçiriyor. Bezos’un geçen yıl basına sızan çıplak fotoğraflardan kendisini sorumlu tutmasını kabul etmeyen ve dava açan kardeş, ‘yanlış bilgi yayıyor' suçlamasında bulundu.

Jeff Bezos’un 25 yıllık evliliğini bitirmesinin yanı sıra siyasi bir tartışmanın da fitilini ateşleyen skandal, yeni bir davayla sürüyor.

Sputnik'teki habere göre; Bezos’un sevgilisi Lauren Sanchez’in kardeşi Michael Sanchez, ikilinin çıplak fotoğraflarının ve özel yazışmalarının basına sızdırılması konusunda kendisini suçlayan Bezos’a ve güvenlik ekibine dava açtı.

Kardeşine ihanet ettiği iddialarını reddeden Sanchez, Bezos ve ekibini ‘yanlış bilgi yaymakla’ suçladı. Yazışmaları yayımlayan National Enquirer dergisiyle iletişime geçtiğini yadsımayan Sanchez, bunu kardeşini korumak için yaptığını savundu.

‘MAHKEMEDE YANIT VERECEĞİZ’

Jeff Bezos’un avukatı William Isaacson, müvekkilinin mahkemede yanıt vermeyi seçtiğini belirtti. Lauren Sanchez’in avukatı Terry Bird ise müvekkilinin şu sözlerini aktardı; “Benim gizli bilgilerimi National Enquirer dergisinie verdi, bu derin ve bağışlanamaz bir ihanet.”

Ne olmuştu?


Geçen yıl ocak ayında Jeff Bezos'un Fox TV'nin eski spikerlerinden Lauren Sanchez ile ilişkisine dair çıplak fotoğraflar ve bazı özel yazışmalar basına sızmıştı. Skandal, Bezos’un 25 yıllık evliliğini bitirmesinin yanı sıra ardında siyasi nedenler olup olmadığına dair bir tartışmayı da başlatmıştı.

Donald Trump'a muhalif yayın yapan Washington Post'un da sahibi olan Bezos, Trump'ın yakın arkadaşı David Pecker'ın CEO'su olduğu American Media Incorporated grubuna bağlı National Enquirer dergisinin kendisini özel olarak hedef seçtiğini savunmuştu.

'KARDEŞ, TRUMP'IN BAŞ DESTEKÇİSİ'


Bezos, derginin müstehcen fotoğraflarını yayımlamak konusunda kendisine şantaj yaptığını da öne sürmüştü.

Konuyla ilgili özel bir soruşturma yürütmesi için Bezos tarafından görevlendirilen güvenlik danışmanı Gavin de Becker, Lauren Sanchez'in erkek kardeşi Michael'ın Trump'ın başdestekçileri arasında yer almadığını, onun yakın çevresine erişimi bulunduğunu, failin o olabileceğinden şüphelendiklerini söylemişti.

Evlilik bitiren çıplak fotoğraf skandalı: Sevgilisinin kardeşi Bezos'a dava açtı ile ilgili etiketler Jeff Bezos Çıplak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.