Evlilik açıklamasıyla şoke etmişti! Aydemir Akbaş'ın o sözlerine Nebahat Çehre ne dedi?

85 yaşındaki usta oyuncu Aydemir Akbaş, geçtiğimiz günlerde 77 yaşındaki meslektaşı Nebahat Çehre için, “Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikâh masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu” açıklamasıyla şaşkına çevirmişti. Akbaş'ın açıklamalarına Nebahat Çehre bakın ne cevap verdi...

1960 yılında elde ettiği Türkiye güzeli unvanıyla sinemaya adım atıp yüzlerce filmde ve onlarca televizyon dizisinde rol alan sanatçı Nebahat Çehre, Nişantaşı'nda bir mağazadan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çehre, "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" açıklamasında bulunan 65 yıllık arkadaşı Aydemir Akbaş'a cevap verdi.

 Aydemir Akbaş - Nebahat Çehre



''AYDEMİŞ AKBAŞ'IN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ HERKES ANLADI''

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Nebahat Çehre, oyuncunun bu sözlerine kızmadığını ancak şaşırdığını söyledi:

NEBAHAT ÇEHRE

“Kötü bir niyeti yok ama çok şanssız bir açıklama. Çünkü Yılmaz Güney’le evliyken, o da Beyhan ile evliydi. Ailecek görüşürdük. Yılmaz’ın da sağ koluydu. 65’li yıllardan beri tanışıyoruz ve eski fotoğraflarda hepimiz tıfılızdır. Aydemir, Galatasaray Lisesi mezunu, çok iyi bir ailenin çocuğudur. Ona kırılmam çünkü herkes ne demek istediğini anladı. Aramadım ama belki o, söyledikleri için arayacaktır.”

AYDEMİR AKBAŞ


85 yaşındaki usta sanatçı ilk kez 1964 yılında Beyhan Akbaş ile nikah masasına oturdu. Çift iki kez boşanıp üç kez evlenmiştir.


AYDEMİR AKBAŞ, NEBAHAT ÇEHRE İÇİN NE DEMİŞTİ?

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Aydemir Akbaş, Nebahat Çehre yorumuyla gündeme bomba gibi düştü. Akbaş, 1964 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Beyhan Benek ile iki kez boşanıp, üç kez evlendi. "Tanımadığım kişiyle evlenmem, kimseyi tanımaya uğraşamam" diyen usta oyuncu Nebahat Çehre itirafıyla şaşırttı:

"Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu" diyen Aydemir Akbaş, "Onun ev hanımlığına, düzenine hayranım, gerçek bir kadındır. Geçmişte Yılmaz Güney ile evli olduğu zamanlar birbirimizin evine çok gidip gelirdik, muhteşem bir ev hanımıdır. Onun gibi bir kadın zor bulunur. Çok güzel yaşadı, kaliteli insanlarla vaktini geçirdi o yüzden şimdi hayatına kimseyi almıyor. Nebahat'in kalitesine ulaşmak zordur" dedi.

Hürriyet/ Sayit Durmaz

Evlilik açıklamasıyla şoke etmişti! Aydemir Akbaş'ın o sözlerine Nebahat Çehre ne dedi? ile ilgili etiketler Nebahat Çehre Nişantaşı Yılmaz Güney aydemir akbaş Beyhan Akbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.