Evliliğin nedeni hamilelik mi?

İki hafta sonra nikah masasına oturacak olan şarkıcı Sıla ve Hazer Amani'nin evlilik nedeninin bebek olduğu iddia edildi.

Bir senedir aşk yaşayan Sıla ve Hazer Amani, tanışmalarının birinci yıl dönümü olan 13 Ocak tarihinde nikah masasına oturacak.

Bir anda evlilik kararı veren çiftle ilgili 2. Sayfa programında ortaya atılan iddia ise bomba etkisi yarattı. Ocak ayında nikah masasına oturmaya hazırlandıkları söylenen çiftin böylesine acele etmesinin altında hamilelik yatıyor. Söylenenlere göre; şarkıcı Sıla 1,5 aylık hamile ve bu yüzden de ikili, Sıla’nın karnı daha da belirginleşmeden nikah masasına oturacaklar.

"İLİŞKİMİZ MÜTHİŞ GÜZEL GİDİYOR"

Geçtiğimiz yaz Harbiye'de konser veren Sıla'yı izleyen Hazer Amani gazetecilerin sorularına "İlişkimiz müthiş güzel gidiyor" diyerek yanıt vermişti. Sıla ise yaşadığı büyük aşkı "Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyordum. Güzel bir şey yaşıyorum" sözleriyle anlatmıştı.

NİKAH İÇİN 130 BİN TL

Hazer Amani ile Sıla, ocak ayının ikinci haftası Roma'da nikah masasına oturacak. Nikah törenine çiftin ailelerini yanı sıra yakın dostları katılacak. Çift, nikah töreni için 130 bin TL harcayacak.

Evliliğin nedeni hamilelik mi?

Evliliğin nedeni hamilelik mi? ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Hazer Amani evlilik 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.