Evli öğretmen kocası yan odada uyurken 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdi!

Amerika'da 36 yaşındaki evli kadın öğretmen, 16 yaşındaki öğrencisine doğum günü partisinde alkol ve uyuşturucu madde verdi. Daha sonra otele gidip ilişkiye giren öğretmen, öğrenciyi bir de utanmadan kendi evine götürerek defalarca ilişki yaşadı. Olayın ardında öğrencinin itirafı ise herkesi şaşkına uğrattı.

ABD'nin Albama eyaletinde özel eğitim öğretmeni olan 36 yaşındaki evli öğretmen Kimberly Wellman-Rich, 16 yaşındaki öğrencisine bir doğum günü partisinde alkol ve uyuşturucu madde verdi. Parti sonrası öğrencisini otele götürüp defalara ilişkiye girdi. 

"KİMSEYLE SÖYLEMEZSEN KARIMLA İLİŞKİ YAŞAYABİLİRSİN

Ertesi sabah da öğrenciyi kendi evine götürüp, kocası da evdeyken tekrardan ilişkiye girdi. Olayın ortaya çıkmasından sonra ifadesi alınan öğrenci, kadının kocasının da 'kimseye söylememe şartıyla' bu ilişkiyi devam ettirebileceğini söylediğini ifade etti. 

ÖĞRETMEN VE KOCASI TUTUKLANDI

Öğretmen, çocuğun yaşı 16 olduğu için cinsel istismar kocasının da cinsel istismara göz yummaktan yargılanacak. Öğrenci ayrıca ifadesinde öğretmenin evinde defalarca, oturma ve yatak odalarında ilişkiye girdiğini ve ilişkiye girdikleri sırada öğretmenin kocasının diğer odalardan birinde bulunduğunu söyledi. Öğretmen ve kocasının tutukluluk hali devam ediyor.

Evli öğretmen kocası yan odada uyurken 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdi! ile ilgili etiketler Amerika Öğretmen Öğrenci cinsel istismar alabama sapık öğretmen öğretmen öğrenci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.