Evli mankenle kaçamak mı başını yaktı?

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay'ın Kadıköy'de saldırıya uğraması üzerine sosyal medyada olayın "siyasi" olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı... Ancak Barış Atay'ın darp edildiği gece ünlü manken ve oyuncu Pınar Güsar ile birlikte olduğu ve dayak olayının bu nedenle gerçekleştiği öne sürüldü. İş adamı Erdem İpekçi ile evli olan Güsar'ın Atay ile 15 gün önce tanıştığı belirtiliyor

İstanbul Kadıköy'de geçtiğimiz akşam TİP Hatay Milletvekili Barış Atay'a bir grup tarafından saldırı düzenlendi.

Saldırıda feci şekilde darp edilen Atay, Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Olayla ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında Atay'a saldıran 4 kişinin kimliği tespit edildi. Yapılan tespitler ardından şüphelilerden biri gözaltına alındı.

EVLİ MANKEN İLE BİRLİKTEYDİ İDDİASI

2013 yılında hayatını oyuncu ve yönetmen yardımcısı Beste Sultan Kasapoğulları ile birleştiren ve halen evli olan Barış Atay'ın o gece yanındaki kişinin, kendisi de evli olan manken ve oyuncu Pınar Güsar olduğu ileri sürüldü. 

Cesur pozları ile bilinen Pınar Güsar'ın 15 gün önce Barış Atay ila arkadaş ortamında tanıştığı ve ilk kez birlikte eğlenmeye gittikleri de iddialar arasında. Yaşanan kavganın da bu ilişki ile ilintili olduğu belirtiliyor.

Evli mankenle kaçamak mı başını yaktı?

Bilindiği gibi Pınar Güsar 2013 yılında iş adamı Erdem İpekçi ile 3 gün 3 gece süren Hint düğünü ile evlenmişti.

Evli mankenle kaçamak mı başını yaktı? - Resim : 2

 

 

Evli mankenle kaçamak mı başını yaktı? ile ilgili etiketler Barış Atay manken Darp oyuncu Pınar Güsar
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.