Evli komşusunu hamile bırakan Cengiz Koraltan'a darp!

Aydın'da evli olan komşusundan çocuk yapan ardından da kadınla birlikte kaçan Cengiz Koraltan, evini taşıdığı sırada saldırıya uğradı.

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'un programına katılan Ferdi K., iki çocuk annesi eşi Esra K.'nın (27) evden kaçtığını belirterek bulunması için yardım istedi. Yapılan araştırmalar sonucu Genç kadının kendisinden 28 yaş büyük komşusu Cengiz Koraltan ile kaçtığı ortaya çıktı. Şüphe üzerine K. çiftinin çocuklarına yapılan DNA testinde babalarının komşu Karoltan olduğu ortaya çıktı. 

8-9 KİŞİ BİRDEN SALDIRDI

Kuyucak'ta yaşayan Koraltan programdan sonra evini Nazilli'ye taşımaya karar verdi. İddiaya göre Cengiz Koraltan, evini taşıdığı sırada, iki arabayla gelen kimliği belirlenemeyen 8-9 kişilik grubun saldırısına uğradı.

Saldırı anına ilişkin görüntüler sosyal medyada yayınlandı.

Evli komşusunu hamile bırakan Cengiz Koraltan'a darp!

HASTANEYE KALDIRILDI

Darbedilen Cengiz Koraltan, sağlık ekibi tarafından Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  

 

 

Evli komşusunu hamile bırakan Cengiz Koraltan'a darp! ile ilgili etiketler Esra Erol Darp video Aydın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.