Evli iş adamı Tolga Duğles ile ilişki yaşayan Gülben Ergen, psikolojik tedavi görmeye başladı...

Son 2 haftadır evli adamlarla yaşadığı ilişkilerle gündeme gelen Gülben Ergen, soluğu psikolojik danışma merkezinde aldı. Ergen, Kapıda kameraları görünce çareyi yan binada bulunan kuaförden kaçmakta buldu.

ZOR GÜNLERİN ARDINDAN SON ÇARE PSİKOLOG OLDU.

Erhan Çelik ile evli olduğu dönemde İzmirli iş adamı Tolga Duğles ile ilişki yaşadığı iddia edilen Gülben Ergen hakkında sayısız haber çıktı. Bu ilişkinin ardından eski defterlerde açılmaya başlanında Ergen, soluğu psikoloğun yanında aldı.

gulo

Hakkında günlerdir özellikle de eleştirisel haberler çıkan Gülben Ergen psikolojik destek almak için bugün Beşiktaş’ta bulunan PSI Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ne gitti.

Ancak kameraları kapıda gören Gülben Ergen ilginç ve bir hayli komik diye tabir edilebilecek tedbirler aldı.
Psikolojik destek veren yerin kapanış saati yani 18:00’a kadar içeride bekleyen Gülben Ergen baktı ki kameralar kapının önünden ayrılmıyor, çareyi yan binada bulunan kuaförden kaçmakta bulunca ortaya komik görüntüler çıktı.

Evli iş adamı Tolga Duğles ile ilişki yaşayan Gülben Ergen, psikolojik tedavi görmeye başladı... ile ilgili etiketler gğlbenergen gülbenergen Psikolog
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.