Evli danışmanıyla öpüşürken yakalanan bakanın savunması pes dedirtti

Evli danışmanı ile öpüşürken fotoğrafı yayınlanan İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock skandalla ilgili ilk kez konuştu. Ancak Bakan Hancock'un özrü de skandal niteliğinde oldu.

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock'un evli danışmanı Gina Coladangelo ile öpüşme fotoğrafları gündeme bomba gibi düşmüştü. The Sun'ın geçen ay bakanlıkta çekildiğini belirttiği fotoğrafta Bakan Hancock, danışmanıyla öpüşürken görülüyordu. Skandalla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı'nın özrü de duyanları şaşkına çevirdi.

Hancock, "Bu durumda sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiğimi kabul ediyorum. İnsanları hayal kırıklığına uğrattım ve üzgünüm. Ülkeyi pandemiden çıkarmak için konsantrasyonumu bozmadım ve bu kişisel meselede ailemin mahremiyetine saygı gösterilirse minnettar olacağım." dedi.

Evli danışmanıyla öpüşürken yakalanan bakanın savunması pes dedirtti

Olayın ardından muhalefet İşçi Partisi'nin istifasını istediği Matt Hancock 15 yıldır Martha Hancock ile evli ve 3 çocuğu bulunuyor. Sağlık Bakanı'nın öpüşürken fotoğraflandığı danışmanı Gina Coladangelo'nun da evli olduğu belirtildi.

 

Evli danışmanıyla öpüşürken yakalanan bakanın savunması pes dedirtti ile ilgili etiketler İngiltere sağlık bakanı Matt Hancock sosyal mesafe skandal
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.