Evli çiftin sır intiharı

Avcılar'da S.H ve A.H isimli karı koca henüz bilinmeyen bir nedenle ilaç içerek intihar etmek istedi. Çocukları karı kocayı yataklarında baygın halde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çift tedavi altına alındı.

Olay, Cihangir Mahallesi Kahraman Sokak’taki bir binada meydana geldi. Geçen ay kiraladıkları eve taşınan, bir yetişkin erkek çocukları bulunan S.H. ile eşi A.H. bilinmeyen nedenle çok sayıda hap içerek yaşamlarına son vermek istedi.

Bugün öğle saatlerinde annesi S.H. ile babası A.H.’nin uyanmaması üzerine odalarına giren çocukları onları hareketsiz bulunca, 112 Acil Servis’i aradı. Kısa sürede gelen 112 ekibi ve polisler, evli çifti Avcılar’daki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

Komşuları, çiftin geçen ay binaya taşındığını, zaman zaman kalabalık sayıda misafirleri geldiğini, intihar girişimine çok şaşırdıklarını söyledi.

 

Evli çiftin sır intiharı ile ilgili etiketler Avcılar İntihar karı koca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.