Evli aşkıyla yakalanan Tuba Ünsal'dan pişkin savunma!

Oyuncu ve model Tuba Ünsal, bir süredir ilişki yaşadığı evli iş insanı Caner Karaloğlu ile geçtiğimiz günlerde görüntülenmişti. Ünsal kendisini görüntüleyen muhabirlere yaptığı "Caner'in eşinin hayatında da biri var" açıklamasıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.

Manken Tuba Ünsal ve yasak aşk yaşadığı evli işi insanı Caner Karaloğlu'nun ilişkisi kısa bir süre önce belgelenmişti. Ünsal'ın gelen eleştiriler üzerine yaptığı açıklama ise daha büyük bir tepki toplamasını sağladı.

KAÇAMAK YAPARKEN YAKALANDILAR

Tuba Ünsal, evli iş adamı Caner Karaloğlu ile kaçamak yaparken yakalandı.

Evli aşkıyla yakalanan Tuba Ünsal'dan pişkin savunma!

"ONUN DA HAYATINDA BİRİ VAR" 

Önce kaçmaya çalışan Ünsal, sonra işi pişkinliğe vurup "Caner'in eşinin hayatında da biri var" dedi. Ünsal'ın bu açıklaması tepkiyle karşılandı.

 BEBEKLERİ VAR

Tuba Ünsal'ın yasak aşk yaşadığı iş adamı Caner Karaloğlu, İspanyol model Elisabeth Mas ile evli. Üstelik çiftin küçük bir bebekleri var.

Evli aşkıyla yakalanan Tuba Ünsal'dan pişkin savunma! - Resim : 2

Evli aşkıyla yakalanan Tuba Ünsal'dan pişkin savunma! ile ilgili etiketler Tuba Ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.