Evlerine dönmek için Türk askerine dua ediyorlar

Barış Pınarı Harekatı kapsamında PYD mevzilerine bombalar yağıyor. Türkiye'nin yüreği, canını hiçe sayıp ülkeyi korumak için mücadele eden Mehmetçik'te... Türkiye'deki Suriyeliler de Mehmetçik için dua ediyor. 

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı 3. gününde...

Türkiye'deki Suriyeliler de operasyona destek için bir araya geldi.

Arap Derneği ve Suriye Devrim Koordinasyonu mensupları, Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda bir araya geldi.

'ALLAH TÜRK ORDUSUNUN YARDIMCISI OLSUN'

Katılımcılar "Kanımız da canımız da bir", "Sisi ve Zayed haindir", "PKK terör örgütüdür", "Allah Türk ordusunun yardımcısı olsun", "Terörün kökünü kurutacak Barış Pınarı Harekatı'nı destekliyoruz" ifadelerinin dövizler taşıdı.

Evlerine dönmek için Türk askerine dua ediyorlar

'YANINDAYIZ'

Suriye Devrim Koordinasyonu adına konuşan Türkmen Fadil Salih Fadil, Barış Pınarı Harekatı'nı yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu'nun yanında olduklarını söyledi.

Evlerine dönmek için Türk askerine dua ediyorlar - Resim : 2

 

Evlerine dönmek için Türk askerine dua ediyorlar ile ilgili etiketler Suriye Suriyeli Operasyon Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.