Evlenmeyi reddeden eski kız arkadaşını 18 kez bıçakladı

Hindistan'ın Hyderabad kentinde, 23 yaşındaki Baswa Raj adlı saldırgan, kendisiyle evlenmeyi reddeden 20 yaşındaki eski kız arkadaşını 18 kez bıçaklamasının ardından gözaltına alındı. Yaralı genç kız ise durumu ağır olarak hastaneye kaldırıldı.

Hindistan'ın Telangana eyaletinde yer alan Hyderabad kentinde yaşayan 23 yaşındaki Baswa Raj adlı kişi, kendisiyle evlenmeyi reddeden 20 yaşındaki eski kız arkadaşını defalarca bıçakladı.

Raj'ın eski kız arkadaşının Hastinapuram bölgesinde yer alan evinde meydana gelden korkunç olayda, saldırgan, kızın onunla evlenmeyi reddetmesinin ardından sinirlendi. Eski sevgilisinin 3 ay önce başka biri ile nişanlandığını öğrenince gözü dönen Baswa Raj, kızı 18 yerinden bıçakladı.

Durumu ağır olarak hastaneye kaldırılan yaralı kız hayata tutunmayı başarırken, doktorlar genç kızın şu anda tedavi altına alındığını, durumunun stabil olduğunu ve iyileşmeye devam ettiğini bildirdi. Saldırgan Baswa Raj ise gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi.

Evlenmeyi reddeden eski kız arkadaşını 18 kez bıçakladı ile ilgili etiketler Hindistan kadına şiddet baswa raj eski kız arkadaşını bıçakladı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.