Evlenmekten vazgeçmişti... Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisiyle nikah masasına oturuyor

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı bir dargın barışık aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den geçtiğimiz yıl evlilik teklifi almış ancak çift kısa bir süre sonra ayrılmıştı. Aşklarına kaldıkları yerden devam eden Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi yeniden evlilik kararı aldı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi (2017–2018) Şeyma Subaşı geçtiğimiz yıl Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. 3 aylık hamile olduğu ortaya çıkan Subaşı kısa bir süre sonra sevgilisinden evlilik teklifi almıştı. Ibıza'da sahil kenarından sevgilisinden romantik bir evlilik teklifi alan Subaşı, ''Hayatımın ne kadar büyülü ve unutulmaz bir anı. Duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum'' notuyla Instagram hesabından evlilik teklifi aldığı anlara ait görüntülerini paylaşmıştı.

Hem bebeğini kucağına almak hem de nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı önce bebeğini kaybetmiş, ardından ise evlilikten vazgeçmişti.

Evlenmekten vazgeçmişti... Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisiyle nikah masasına oturuyor

Evlenmekten vazgeçen Subaşı sosyal medyadan bir açıklama yayınlamış ve "Dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Sonradan da gerek olmadığına karar verdik. Şimdilik düğünü erteleyip hamileliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Tüm dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonra olacaklar için heyecanlıyım." ifadelerini kullanmıştı. Bebeğini kaybeden ünlü fenomen ardından ise sevgilisinden ayrılmış ve "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 seneidr Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerin ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum" açıklamasında bulunmuştu.

1,5 yıllık aşklarını noktaladıktan sonra yeniden barışan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi hayatıbı birleştirme kararı aldı. Aşklarına kaldıkları yerden devam eden ikili ile ilgili sürpriz gelişmeyi Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde duyurdu. Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, gelecek yıl Mayıs ayında evlenecek.

Evlenmekten vazgeçmişti... Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisiyle nikah masasına oturuyor - Resim : 3

İşte Bülent Cankurt'un ''Mayıs 2023'te evleniyorlar'' başlıklı yazısı...


'Olayların kadını' sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile ilgili bu kez müjdeli bir haberim var! Hatırlarsınız; Şeyma Subaşı, Haziran 2021'de Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den (Meedo) romantik bir evlilik teklifi almış ancak muradına erememişti. Öğrendim ki, Meedo, Şeyma'ya bir kez daha evlenme teklifinde bulunmuş. Şeyma da bir kez daha "evet" demiş. Hatta tarih bile belirlemişler. Önümüzdeki yıl mayıs ayında vuslata ereceklermiş.

Mayıs ayına daha çok var; çok çalkantılı bir aşk yaşayan Şeyma ile Meedo, o zamana kadar yine ayrılır mı yoksa bu kez muradlarına ererler mi pek emin değilim açıkçası.

Çünkü geçen yıl, evlilik teklifi, düğün tarihi, bebek itirafı ve düşük haberi derken, Şeyma parmağındaki kaldırım taşı büyüklüğündeki yüzüğü çıkarıp Meedo ile köprüleri atmıştı. Bir ay geçmeden barışan aşıklar, nisanda yine ayrılıp temmuzda tekrar barışmıştı. Neyse bekleyip göreceğiz...

 

Evlenmekten vazgeçmişti... Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisiyle nikah masasına oturuyor ile ilgili etiketler Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.