Evlenme hazırlığındaki Selin Ciğerci aldatıldı!

Futbolcu Gökhan Çıra'yla yaşadığı aşkla sık sık magazin gündemine gelen ve evlenme hazırlığında olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci aldatılığını açıkladı.

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, aradığı aşkı yeşil sahalarda bulmuştu. Futbolcu Gökhan Çıra ile bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan Ciğerci, "Aldatılınca Gökhan'dan ayrıldım. 2018'de erkek yüzü görmek istemiyorum" dedi.

GELİNLİĞİ ELİNDE KALDI

Ciğerci'nin şu sıralar Muğlaspor'da top koşturan Gökhan Çıra ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Kısa bir süre evleneceklerini duyuran çiftten kötü haber geldi.

"ALDATILDIM, AYRILDIK"

Selin Ciğerci konuyla ilgili ilk kez Haberturk'e konuştu. Ciğerci, "Evet Gökhan'la ayrıldık. Çünkü aldatıldım. 2018'de erkek yüzü görmek istemiyorum" dedi.

Selin Ciğerci ve sevgilisi Gökhan Çıra;

dugun-hazirligi-yapan-selin-cigerci-aldatilinca-10418521_4297_m

dugun-hazirligi-yapan-selin-cigerci-aldatilinca-10418521_2189_m

Evlenme hazırlığındaki Selin Ciğerci aldatıldı! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Düğün gökhan çıra aldatıldı evlenme gelinlik ayrıldı neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.