Evlenecekken ayrılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra yeniden nişan yüzüklerini taktılar

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez (52) ile aktör Ben Affleck (49), 2002 yılında nişanlanmışmış, 2003'teki düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Yıllar sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Jennifer Lopez & Ben Affleck çifti nişanlandı.

Jennifer Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez ile geçtiğimiz yılın ilk aylarında ilişkisini sürpriz bir kararla bitirdikten kısa bir süre sonra, 18 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Ben Affleck ile yeniden aşk yaşamaya başlamıştı. Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra tekrar nişanlandıklarını duyurdular.

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTILAR

Lopez, kendi internet sitesinden paylaştığı video ve görsellerle sevgilisi Ben Affleck’le yeniden nişanlandığını duyurdu. Parmağında nişan yüzüğüyle bir video paylaşan Lopez, "Sizinle gerçekten heyecanlı bir hikaye paylaşmak istiyorum" dedi. Söz konusu videoda Lopez'in son derece mutlu ve heyecanlı olduğu görüldü.

Evlenecekken ayrılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra yeniden nişan yüzüklerini taktılar - Resim : 2


Jennifer Lopez, daha önce People dergisine verdiği bir röportajda da Ben Affleck ile yıllar sonra yeniden başlayan ilişkisiyle ilgili olarak "Artık biraz daha yaş aldık, biraz daha bilgeyiz ve daha fazla tecrübemiz var. Yaşamlarımızda farklı bir yerdeyiz. Artık çocuklarımız var ve bütün bunlar hakkında daha bilinçliyiz" diye konuşmuştu.

2002’nin başlarında “Gigli” setinde tanıştıktan sonra çıkmaya başladılar. 2002’de nişanlanıp 2003 yılında evlenmeye karar verdiler, ancak 2004 yılında, Lopez’in kariyer olarak Affleck’in önüne geçmesi sebebiyle yollarını ayırdılar. Lopez, şarkıcı Marc Anthony ile 2004 yılında evlendi. İkiz çocukları olan çift, 2014'te boşandı. Ben Affleck de 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi ve üç çocuk sahibi oldu. Çift, 2015'te yollarını ayırmaya karar verdi.

 

 

Evlenecekken ayrılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra yeniden nişan yüzüklerini taktılar ile ilgili etiketler Jennifer Lopez Nisan ben affleck nişan yüzüğü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.