Evlat nöbetindeki bir aile daha evladına kavuşuyor: İçişleri Bakanlığı açıkladı

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan bir ailenin daha evladına kavuşacağını açıkladı. Bakanlığın açıklamasında terör örgütünden kaçarak teslim olan bir örgüt mensubunun ailesinin evlat nöbetinde yer aldığı bilgisini verdi. 2022 yılında teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 87'ye yükseldi.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde, PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensubunun 2015 yılında terör örgütüne katıldığı, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edildi.

Söz konusu örgüt mensubunun ailesi 21 Kasım 2019 tarihinden itibaren Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde devam eden evlat nöbeti eyleminde bulunuyor.

Sürdürülen ikna çalışmaları neticesinde, Diyarbakır'da 38. buluşma gerçekleştirilirken, 2022 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı da 87'ye yükseldi.

Evlat nöbetindeki bir aile daha evladına kavuşuyor: İçişleri Bakanlığı açıkladı ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı terörist PKK evlat nöbeti teslim
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.