Evlat nöbetindeki aileye müjdeli haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti eylemine devam eden ailelerden birinin daha çocuğuna kavuşacağını açıkladı. Oğlunun güvenlik güçlerine teslim olduğu haberini alan baba ve anne büyük mutluluk yaşadı.

Bakan Soylu’nun açıklamalarıyla umutları mutluluğa dönüşen baba Fahrettin Akkuş, oğlu Erkan’ın teslim olduğu haberi ile büyük bir sevinç yaşadığını söyledi. 20 Eylül 2019’da evlat nöbeti eylemine katılan baba Akkuş, “Çok mutluyuz. 5 senedir hep ağladım, hep üzüldüm. 1 senedir mücadele ettim mücadelemiz boşuna gitmedi. Ağlamadan kendimi tutamıyorum. İnşallah hepsi gelir" dedi.

'CİĞERİM YANIYORDU'

Anne Meryem Akkuş ise kendini yeniden dünyaya gelmiş gibi hissettiğini söyledi.

Anne Akkuş, “Bir tane oğlum vardı onun yeri bugün doldu. Bugün dünyaya geldi. Haberi duyunca inanamadım. Hasta yatağımdan kalkıp geldim. Ben burada her zaman ağlıyordum, benim ciğerim yanıyordu ve inşallah en kısa sürede evladıma kavuşurum. Allah devletimizden razı olsun. Benim gibi annelerin inşallah Rabbim gözyaşlarını dindirsin” diye konuştu.

Mutlu haberi alan Akkuş ailesi, evlatlarına kavuşacağı anı beklemeye başladı.

Evlat nöbetindeki aileye müjdeli haber ile ilgili etiketler Diyarbakır evlat nöbeti PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.