Evlat nöbetinde iki zafer daha! Çocuklarına kavuştular...

İçişleri Bakanlığı, HDP aracılığıyla dağa kaçırılan çocukları için Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde "evlat nöbeti" tutan iki ailenin daha çocuklarına kavuştuğunu duyurdu.

Ailelerin de desteğiyle yürütülen ikna çalışmaları sonucu bölücü terör örgütünden kaçarak teslim olmalar devam ediyor.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şırnak ve Şanlıurfa Jandarma Komutanlıklarının ikna çalışması neticesinde, PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren Cudi Botan kod adlı Haşim Açar ve Rojda Tekoşin kod adlı Tekoşin Açar isimli örgüt mensuplarının güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

 Teslim olan teröristlerin, dağa kaçırılan çocukları için Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde "evlat nöbeti" tutan iki ailenin çocuğu olduğu belirlendi.

Böylelikle, Diyarbakır’da devam eden “evlat nöbetinde” çocuklarına kavuşan aile sayısı 13’e yükselirken, bu yıl sadece ikna yoluyla teslim olanların sayısı  ise 51 oldu.

Evlat nöbetinde iki zafer daha! Çocuklarına kavuştular... ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı HDP Diyarbakır PKK evlat nöbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.