Evlat dediğin burcundan belli olur! Özge Özpirinçci bebeği Akrep burcu olmasın diye dua ediyor!

Oyuncu Özge Özpirinçci katıldığı bir programda doğacak bebeğiyle ilgili ilginç bir açıklama yaptı. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk birlikteliğinden doğacak olan kızı Akrep burcu olmasın diye dua ettiğini söyledi.

Yakın dostu Berrak Tüzünataç ile birlikre bebeğin akrep burcu olmaması için dua ettiklerini söyleyen oyuncu Özge Özpirinçci, Doğan Turan'ın Youtube kanalına konuk oldu.

"BEBEĞİM AKREP BURCU OLMASIN"

Özge Özpirinçci, "Akrep kadınını çok seviyorum. Ne var ki kendine çok zarar verebilen bir burç. Karanlık yerleri çok. Yay olsun istiyorum." dedi.

Özge Özpirinçci: Bebek Akrep burcu olmasın diye dua ediyoruz

Samimi açıklamalarda bulunan Özge Özpirinçci, yakın dostu Berrak Tüzünataç ile birlikte bebeğinin akrep burcu olmaması için dua ettiklerini ifade etti.

Evlat dediğin burcundan belli olur! Özge Özpirinçci bebeği Akrep burcu olmasın diye dua ediyor! ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.