Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'ya mesaj yağdı: Kalpte bir kağıt kesiği...

Ebru Şallı'nın lenfoma tedavisi gören oğlu Pars dün gece tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Ünlü isimler evlat acısıyla sarsılan Şallı'ya taziyelerini sosyal medyadan iletti.

Harun Tan'dan olan oğlunu dün akşam tedavi gördüğü hastanede kaybeden Ebru Şallı, acıyla yıkıldı.

Şallı'nın çocuğunun vefat ettiğini öğrenen sosyal medya kullanıcıları ise son paylaştığı fotoğrafın altına yorum yaparak baş sağlığı diledi.

Sosyal medya kullanıcılarının yanı sıra ünlü isimler de Şallı'ya baş sağlığı diledi. Şallı'nın oğlu bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

İşte Ebru Şallı'ya atılan taziye yorumları...

HADİSE
"Ebru Şallı ve Harun Tan'a, Allah'tan sabır diliyorum... Çok üzgünüm..."

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'ya mesaj yağdı: Kalpte bir kağıt kesiği...

IŞIN KARACA

"Küçük melek, Allah gani gani rahmet eylesin, anneciğine babacığına sabırlar versin... O kadar üzüldüm ki... Konu çocuklarımız olunca kelimelerim hep eksik... Cennet bahçelerin meleği Pars, Huzurla uyu..."

GONCA VUSLATERİ

"Ebru Şallı'nın oğlu Pars 8 yaşında hayatını kaybetti... Sevgili Ebru ve Harun'a sabır diliyorum.. Allah rahmet eylesin.. Allah böyle acı kimseye vermesin.. Evlat acısını onlar kadar bilemeyiz.. Çocuklar ölmez, melek olurlar..."

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'ya mesaj yağdı: Kalpte bir kağıt kesiği... - Resim : 2

DENİZ SEKİ

"Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Allah'ım sana güç kuvvet versin. Haberi duyduğum andan itibaren yıkıldım. Başınız sağ olsun. Küçücük Pars şimdi melek oldu. Çok çok üzgünüm..."

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'ya mesaj yağdı: Kalpte bir kağıt kesiği... - Resim : 3

YEŞİM SALKIM

"Çok üzgünüm hiç bir anne ve babaya rabbim bu acıyı yaşatmasın. Sevgili Ebru Allah size sabır versin başın sağ olsun."

MESUT YAR

"Evlat acısı, kalpte bir kağıt kesiğidir. Ağır ve acı; hep acıtan ağır bir acı. Başın sağ olsun."

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'ya mesaj yağdı: Kalpte bir kağıt kesiği... - Resim : 4MERAL KAPLAN
"Allah kimseyi evladından ayırmasın. Çok üzgünüm. Başın sağ olsun"

BERNA LAÇİN
"Sevgili Ebru Şallı evladı Sarp'ı kaybetmiş. Allah sabırların en büyüğünü versin. Başta, Ebru ve Harun olmak üzere tüm aileye başsağlığı dilerim. Allah Beren'e uzun ve güzel bir ömür versin, Allah tüm çocukları korusun."

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'ya mesaj yağdı: Kalpte bir kağıt kesiği... - Resim : 5

HİLAL CEBECİ

"Ebru Şallı'ya Allah sabır versin, çok büyük bir acı, Allah yardımcısı olsun minik melek oğlu Pars mekanı cennet olsun, o kadar üzüldüm ki anlatamam."

 

Evlat acısı yaşayan Ebru Şallı'ya mesaj yağdı: Kalpte bir kağıt kesiği... ile ilgili etiketler Ebru Şallı Sosyal Medya harun tan oğlu pars lenfoma taziye
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.