"Evladının ilk okul günü olup tatile giden anneler de var"

Selin Ciğerci, Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa Ilıcalı'nın ilkokula başladığı bugünlerde sevgilisi Guido Senia ile Ibiza'ya tatile gitmesine tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra kızı Melisa Ilıcalı'nın velayetini de babasına bırakan Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Melisa Ilıcalı'nın ilkokula başladığı bu günlerde Sevgilisi Guido Senia ile Ibiza’da tatilde olan Subaşı’nın geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafa tepki yağdı. Selin Ciğerci de bu dururuma sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

ŞEYMA SUBAŞI'YA GÖNDERME YAPTI

Cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiği için çocuk doğal yollarla sahibi olamayan ve bu durumdan dolayı ne kadar üzüldüğünü dile getiren Ciğerci, Şeyma'nın sevgilisiyle çıktığı tatilde çektirdiği bikinili pozu paylaştığını görünce "Bugün evladının ilk okul günü olup tatile giden annelerde var" yorumunu yaptı.

"Evladının ilk okul günü olup tatile giden anneler de var"

"YAKINDA YİNE KIZINI BIRAKIP GİDEN ANNE OLURUM"

Çoğu kullanıcıdan benzer yorumlar alan Subaşı'nın kızı Melisa, aslında ilkokul birinci sınıfa geçtiğimiz pazartesi günü başladı. Şeyma Subaşı da o gün kızıyla çekilen bir fotoğrafı duygusal bir mesajla yayınlamış ardından "Merak etmeyin yakında yine kızını bırakıp giden anne olurum" notuyla çıkacağı tatilin haberini vermişti.

"Evladının ilk okul günü olup tatile giden anneler de var" - Resim : 2

"Evladının ilk okul günü olup tatile giden anneler de var" ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Instagram Selin Ciğerci Guido Senia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.