Evladını öpmeye doyamadı! 189 gündür HDP önünde onu bekliyordu

HDP aracılığıyla dağa kaçırılan evladı için 189 gündür Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Naime Dalmış, kızına kavuştu. Teslim olan 28 yaşındaki Tekoşin Açar 5 yıl sonra annesine sarıldı.

Şırnak'tan gelen Sait Açar oğlu Haşim Açar için yine aynı kentten gelen Naime Dalmış ise kızı Tekoşin Açar için Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki evlat nöbeti eylemine 5 Mart günü katıldı.

Evladını öpmeye doyamadı! 189 gündür HDP önünde onu bekliyordu

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, istihbarat ve terörle mücadele birimlerinin ikna çalışmaları sonucu dün Haşim Açar Şanlıurfa'da, Tekoşin Açar ise Şırnak'ta terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

Evladını öpmeye doyamadı! 189 gündür HDP önünde onu bekliyordu - Resim : 2

İfade işlemleri tamamlanan Tekoşin Açar, Diyarbakır'da ailesiyle buluşturuldu. İl Jandarma Komutanlığı'ndaki buluşmada 5 yıl aradan sonra ilk kez kızıyla kucaklaşan Naime Dalmış duygulu anlar yaşadı. Kızına sarılan anne, sevinç gözyaşları döktü.

 

Evladını öpmeye doyamadı! 189 gündür HDP önünde onu bekliyordu ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır PKK Şırnak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.