Evinin bulunduğu sokağa Cüneyt Arkın’ın adı verilecek

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Levent ve Akat Mahallesi’nden komşusu olan Cüneyt Arkın’ın ailesini ziyaret etti. Başkan Akpolat, derin bir üzüntü içinde olduğunu belirterek Cüneyt Arkın’ın evinin bulunduğu sokağa ve bir kültür merkezine adını vereceklerini söyledi.

28 Haziran Salı günü 85 yaşında hayata veda eden Cüneyt Arkın'ı adı Beşiktaş'ta yaştılacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Cüneyt Arkın’ın evinin bulunduğu sokağa ve bir kültür merkezine usta oyuncunun adının verileceğini duyurdu.

ADI BEŞİKTAŞ'YA YAŞAYACAK

Akpolat yaptığı açıklamada, "Çok değerli sanatçımız Cüneyt Arkın’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisi bizim Levent Mahallesi’nden, Akat Mahallesi’nden komşumuz. Kendisiyle sürekli görüşür, anılarını dinler, onunla değerlendirirdik. Gerçekten hem yaşattıklarıyla hem de sinemada hayat verdiği karakterlerle yaşamaya devam edecek. Onun o değerini, anılarını hem komşumuz olması hasebiyle hem de çok önemli bir sanatçı olması hasebiyle Beşiktaş’ta onun değerlerini yaşatacağız. Yaşadığı sokağa ve bir kültür merkezimize usta sanatçımızın ismini vereceğiz. Ben bu vesileyle ailesine sabırlar ve baş sağlığı diliyorum. Bütün Türk milletinin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.


Cüneyt Arkın'ın Beşiktaş'ta yaşatılacağını söyleyen Rıza Akpolat, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda ise ''Uzun yıllar Levent ve Akat Mahallelerimizden komşumuz sevgili Cüneyt Arkın’ın adını Beşiktaşımızda yaşatacağız.'' ifadelerine yer verdi.

Evinin bulunduğu sokağa Cüneyt Arkın’ın adı verilecek

 

 

 

Evinin bulunduğu sokağa Cüneyt Arkın’ın adı verilecek ile ilgili etiketler Cüneyt Arkın Rıza Akpolat Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.