Evinde Erdoğan resimleri, ağzında CHP sloganları

Eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte AK Parti treninden uzun süre önce inen Habertürk yazarı Nagehan Alçı bir kez daha CHP için sahneye çıktı! AK Parti karşıtı propaganda aygıtı olarak çalışan 140 Journos'un hazırladığı "cehape" videosunda rol alan Alçı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "siyasi vizyonunu" öve öve bitiremedi... Son günlerde kalemini muhalefet için kullanan Nagehan Alçı'nın evinin duvarlarını ise Erdoğan resimlerinin bulunduğu gazete küpürlerinin süslemesi dikkat çekti!

Daha önce iktidara muhalif tüm siyasi aktörlerle ilgili kısa belgeseller hazırlayan, ekonomik gelişmeleri eleştiren çok sayıda videoya imza atan 140 Journos bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na can simidi fırlattı.

140 Journos dün akşam saatlerinde, "Türkiye’nin en uzun soluklu iktidarına karşı yıllarca etkisiz kalan cehape geçmiş alışkanlıklarını terk ediyor. Muhalefet 20 yıl sonra ilk kez iktidarın çizdiği oyun alanının dışına çıkabilecek mi?.." sloganı ile “cehape zihniyeti" adını taşıyan bir video yayınladı.

Videonun içeriğinde özetle; CHP Genel Başkanı'nın parti içerisinde devrimler gerçekleştirdiği, büyük liderlik sergilediği, egosunu geri plana atarak parti çıkarları için çaba harcadığına dair görüşler yer aldı.

Evinde Erdoğan resimleri, ağzında CHP sloganları

RASİM OZAN KÜTAHYALI'DAN SONRA NAGEHAN ALÇI DA 140 JOURNOS'UN KÜRSÜSÜNDE...

Videoda en çok dikkat çeken açıklamalar ise Habertürk yazarı Nagehan Alçı'dan geldi. Eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile yıllarca "AK Parti sempatizanı" olarak kamuoyunda algı oluşturan Kütahyalı ailesinin son günlerdeki savruluşuna yeni 140 Journos videosu ile bir halka daha eklenmiş oldu.

Geçtiğimiz günlerde hatırlanacağı gibi Rasim Ozan Kütahyalı 140 Journos'un ekonomi temalı bir videosuna konuk olmuş ve "Türk ekonomisinin ne kadar da kötüye gittiğini" anlatmıştı. Kütahyalı bununla da yetinmemiş Türkiye'nin 2001 krizi günlerine geri döndüğünü savunmuştu!

"KILIÇDAROĞLU SEÇİM KAZANAMAMIŞ OLSA DA BAŞARILI!"

Eşi Nagehan Alçı da “cehape zihniyeti" videosunda benzer bir tavır ile üstü kapalı olarak iktidara eleştiriler, CHP yönetimine ise övgüler sıraladı...

Alçı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "siyasi liderlik başarısından" bahsederken şu ifadeleri kullandı;

"Yani evet 2010'dan beri CHP Genel Başkanı ve iktidara gelemedi. Ama 'hiç başarılı olamıyor, defalarca seçim kaybettiği halde orada duruyor' eleştirilerinin de ben adaletli olmadığını düşünüyorum. Çünkü önemli bir dönüşümü de gerçekleştirdi CHP'nin içinde. Cesur adımlar attı belli isimleri de değiştirdi. Parti içindeki yerini çok ciddi şekilde sağlamlaştırmış bir Kemal Kılıçdaroğlu var. Bırakın kendi iktidarını parti içinde garantilemiş olmayı, aynı zamanda kendinden o kadar emin bir noktaya geldi ki, şayet yeterli imza toplanamazsa kendi rakiplerinin de o imzayı toplamasını sağlıyor. Yani rakibini de kendi çıkaracak özgüvene sahip parti içinde."

Alçı ayrıca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "CHP içindeki Vatikan yapısı ile mücadele ettiğini ve önemli dönüşümler yaptığını" savundu.

Kılıçdaroğlu'nun "Adalet yürüyüşüne" çıktığında büyük bir rüzgar yakaladığını söyleyen Alçı, "Çünkü hakikaten Türkiye'nin en çok ihtiyacı olan şey adalet arayışıydı." dedi.

Evinde Erdoğan resimleri, ağzında CHP sloganları - Resim : 2

TEPKİLER GELDİ

Nagehan Alçı'nın bu açıklamaları CHP kanadında da büyük tepki topladı. Sosyal medyada CHP'li isimlerden videoda Alçı'nın yer almasına eleştiriler geldi.

İlgili videonun altına ise Nagehan Alçı hakkında şu yorumlar yapıldı;

"Allah bize Nagehan Alçı gibi bulunduğu ortama uyum sağlama yeteneği versin.", "Çok kıvrak çakma liboş", "Nagehan da CHP'li olduysa yakın meşaleleri yakın", "Rüzgar nereden eserse Nahegan oraya gidiyor.", "Kadın bukalemun gibi"...

Evinde Erdoğan resimleri, ağzında CHP sloganları ile ilgili etiketler CHP Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı AK Parti Habertürk Yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.