Evinde 500'den fazla silah bulundu...

ABD'de, yasa dışı silah bulundurmaktan sabıkalı bir kişinin evinde 500'den fazla ateşli silah ele geçirildiği bildirildi.

BBC'de yer alan habere göre, Los Angeles'ın 75 kilometre kuzeyindeki Agua Dulce bölgesinde, daha önce yasa dışı silah bulundurmaktan hüküm giymiş sabıkalı bir şahsa ait evde ihbar üzerine yapılan aramada 523 ateşli silah ele geçirildi.

Evinde 500'den fazla silah bulundu...

Los Angeles Şerif Departmanı, tutuklanan 60 yaşındaki Manuel Fernandez'in daha önce yasa dışı silah ve yüksek kapasiteli şarjör bulundurmaktan tutuklandığı ancak 35 bin dolar kefaletle serbest bırakıldığını belirtti.

LA Times gazetesi, soruşturmayı yürüten kaynaklara dayanarak yaptığı haberde, Fernandez'in silahları şiddet eylemlerinde kullanmak üzere değil, koleksiyon amaçlı topladığının anlaşıldığını aktardı.

Evinde 500'den fazla silah bulundu... ile ilgili etiketler ABD silah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.