Evim Şahane'nin sunucusu ve ünlü mimar Selim Yuhay dünyaevine girdi

2005–2015 yılları arasında Evlin Avidor ile evli olan ünlü mimar Selim Yuhay ikinci kez nikah masasına oturdu. ‘’Evim Şahane’’ isimli program ile tanınan mimar Selim Yuhay sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. İşte sürpriz nikahtan ilk kareler...

Bir dönem sunduğu Kanal D'de yayınlanan Evim Şahane ve tv8'de ekrana gelen Güle Güle Oturun adlı programlarla tanınan Mimar Selim Yuhay sevgilisi Burcu Hanım ile evlendi. Kanal D'de yayınlanan 'Evim Şahane' programı ile adını geniş kitlelere duyuran Selim Yuhay güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Evim Şahane'nin sunucusu ve ünlü mimar Selim Yuhay dünyaevine girdi

İkini kez mutluluğa 'evet' diyen ünlü mimar nikahtan karelerini “Ve biz evlendik. Daha doğrusu nikah kıydık. Herkese kalbindeki güzellikleri yaşamasını diliyorum. Önemli olan ne yaşadığınız değil, kimle yaşadığınız” sözleriyle Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü mimarın eşi ise mutluluğunu ''Çok şaşkınım. Her şey çok güzel. Allah herkese mutluluklar nasip etsin'' sözleriyle paylaştı.

Evim Şahane'nin sunucusu ve ünlü mimar Selim Yuhay dünyaevine girdi - Resim : 2


SELİM YUHAY'IN SUNDUĞU PROGRAMLAR

Selim Yuhay'ın sunduğu 'Evim Şahane' programı 2012 yılında yayın hayatına başlamış, 19 Ağustos 2015 tarihinde yayından kaldırmıştı. 2016 yılında TV8'de yayınlanan Güle Güle Oturun programıyla ekranlara geri dönen Yuhay'ın programının ömrü kısa sürmüştü. Ünlü sunucu daha sonra ise 2021 yılında Kanal D'de Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim adlı programı sunmaya başlamış ancak program 23. bölümde yayından kaldırılmıştı.

 

Evim Şahane'nin sunucusu ve ünlü mimar Selim Yuhay dünyaevine girdi ile ilgili etiketler Düğün nikah evim şahane selim yuhay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.