Evim Şahane başvuru formu doldur 2022! Selim Yuhay ile Evim Şahane başvurusu nasıl yapılır?

Evim Şahane başvuru formu 2022! Hafta içi her gün teve2 ekranlarında yayınlanan Selim Yuhay ile Evim Şahane yarışması için vatandaşlar başvuru formunu merak ediyor. Türkiye’de ev dekorasyon denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden birisi olan Selim Yuhay, Evim Şahane ile izlenme rekorları kırıyor.

Kanal D ekranlarında 2012 yılında D Productions adına yapımcısı Bülent Kaan tarafından hazırlanan program olan Evim Şahane izleyenler tarafından büyük bir ilgi görerek yıllar süren bir maceraya başladı. Türkiye’de ev dekorasyon denildiğinde akla gelen ilk program olan Evim Şahane, yoğun ilgi nedeniyle en çok izlenen programlardan birisi oldu.

Hafta içi her gün saat 11.45’ten itibaren teve2 kanalında canlı yayınlanan Evim Şahane programına ilgi tüm hızıyla halen devam etmekte. Programı yakından takip eden vatandaşlar ise Evim Şahane başvuru formuna büyük bir ilgi göstermekte.

Evim Şahane Başvuru Nasıl Yapılır?

Evim Şahane programına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Evim şahane formu nasıl doldurulur sorusuna cevap aramakta. Başvuru için herhangi bir şekilde özel koşul gerekmezken başvuru esnasında belirttiğiniz özellikleriniz ile programa katılım durumunuz belirlenmekte.

Dekorasyon programı olmasının yanı sıra evi dekore edilen aileye yardım etmiş olmasıyla da Evim Şahane, izleyicilerden her zaman tam not almakta.

Evim Şahane Başvuru Adres: Demirören Medya Center 100. Yıl Mah. 2264 Sok. No:1 34218 Bağcılar / İstanbul

Evim Şahane Başvuru Telefon: 0212 413 61 00

Evim Şahane başvuru formu doldur 2022! Selim Yuhay ile Evim Şahane başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler evim şahane başvuru formu selim yuhay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.