Evi terk ettiği iddia edilen Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç açıklaması

Fox Tv'de yayın hayatına başlayan Adım Farah dizisinde hayat verdiği Farah Erşadi karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Demet Özdemir'in geçtiğimiz Ağustos ayında nikah masasına oturduğu müzisyen eşi Oğuzhan Koç ile evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Evi terk ettiği konuşulan Demet Özdemir, evliliğinde yaşadığı sorunlarla ilgili konuştu.

Geçtiğimiz Ağustos ayında görkemli bir düğünle dünyaevine giren oyuncu Demet Özdemir (31) ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un (37) evliliğinde kriz çıktığı ve Demet Özdemir'in evi terk ettiği öne sürülmüştü. Evi terk ettiği yönündeki iddiaları yalanlayan oyuncu, ''Hayır, iddialar şu anda güncel olarak doğru değil'' dedi.


''İLİŞKİLERDE SORUN OLUR, DÜZELİR''

Adım Farah dizisinin Moda'daki setinde Magazin D'ye konuşan güzel oyuncu, evliliğinde sıkıntılar olduğunu doğrulayarak şunları söyledi: ''Şöyle söyleyeyim... Ben ilişkilerimle ilgili, Oğuzhan'la evlenmeden önce de hiçbir zaman özel hayatımla ilgil çok fazla bir şey konuşmadım. Mutluluğumdan başka bir şey de paylaşmadım zaten. İlişkilerde sorunlar olur, düzelir. El ele çıkarız yarın. Şu anda zaten bununla ilgili hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Dertlerimiz çok başka şu an.''

 Evi terk ettiği iddia edilen Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç açıklaması - Resim : 2


''BU HABERCİLİK DEĞİL! DAVA AÇACAĞIM''

Birsen Altuntaş'ın isim vermeden, 'iddia' adı altında yazdığı "evli kadın oyuncu dizideki yönetmeniyle set karavanında birlikte oldu" şeklindeki skandal iddiası hakkında da açıklama yapan Özdemir, ''Çok sinirliyim. Bu habercilik değil, dedikodu ve bir sürü evli kadın oyuncu, evli yönetmen zan altında kaldı. Kendi ilişkimde yaşadığım kimine göre büyük, kimine göre küçük sorunlarımın bu iğrenç haberle birleştirilmesine kesinlikle katılmıyorum. Pazartesi itibarıyla hukuki sürecimiz başlayacak. Evli olan, olmayan bütün kadın oyuncuları temsilen dava açacağım.'' ifadelerini kullandı.

 

Evi terk ettiği iddia edilen Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç açıklaması ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.