Everton'ın da tıpkı Beşiktaş gibi "Halkın Takımı" olduğunu biliyor muydunuz...

Vodafone Park'tan Goodison Park'a, "Halkın Takımı"ndan, "Halkın Takımı"na...

Bir haftadır konuşulan transfer gerçekleşti ve Cenk Tosun'un transferi konusunda Beşiktaş ile Everton anlaştı. İngiliz ekibi, 27 milyon euroya Cenk Tosun'u renklerine kattı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün akşam İngiltere'ye giderek Everton'lı yetkililerle biraraya geldi. Bu sabah teklife son hali verildi ve golcü oyuncunun transferi sonuçlandı.

Bu akşam Liverpool'a gidecek olan Cenk Tosun, yarın sağlık kontrolünden geçecek ve kendisini 4.5 yıllığına Everton'a bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

dewcIkfjwefggg

LIVERPOOL DERBİSİNDE KULÜBEDE OLACAK!

Teknik direktör Allardyce'ın Cenk Tosun'u Liverpool'la oynanacak kupa maçı kadrosuna alması bekleniyor.

Cenk Tosun için anlaşmaya vardıklarını belirten Everton Menajeri Sam Allardyce "Resmiyete dökersek yarın Cenk Tosun Liverpool'a karşı kulübede olabilir" dedi.

ewfkjweff

EVERTON: HALKIN TAKIMI

Beşiktaş taraftarları yıldız golcüleri Cenk Tosun'u "Ada" temsilcisine kaptırmaktan mutsuz olsa da yüreklerine su serpen, Everton'un da Beşiktaş ile aynı değerleri taşıyan bir kulüp olması...

İngiltere Premier League'in köklü ekiplerinden Everton FC, 1878'de Liverpool şehrinde kuruldu.

dewkjfewggg

SADECE EN İYİ, YETERİNCE İYİDİR!

Premier League'de en fazla kalan kulüp olan Everton'un armasındaki Latince "Sadece en iyi, yeterince iyidir" anlamını taşıyor.

Kulüp maçlarını, Vodafone Park gibi denize nazır bir konumda bulunan 40.569 seyirci kapasiteli Goodison Park Stadı'nda oynuyor.

1892 yılında inşa edilen Goodison Park, dünyanın en eski futbol stadyumlarından biridir.

Bu stadyuma İngiltere'de "Muhteşem yaşlı bayan" lakabı takılmıştır.

fewlfknewggg

Statta dev puntolarla yazılı bulunan bir ifade ise Beşiktaş taraftarlarına çok yakın gelecek.

Goodison Park Everton taraftarlarını "Goodison Park The Home of The People's Club" yani "Goodison Park Halkın Takımı'nın evi..." ifadesiyle karşılıyor.

Çünkü Everton takımı İngiltere'de "Maviler" ve "Halkın Takımı" olarak anılıyor. / SuperHaber Spor Servisi

fwfkjweggggg

Everton'ın da tıpkı Beşiktaş gibi "Halkın Takımı" olduğunu biliyor muydunuz... ile ilgili etiketler Everton Cenk Tosun goodison park
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.