Everton yönetimi Benitez'den umutsuz... Takımın başına Wayne Rooney mi gelecek?

Premier Lig ekiplerinden Everton kötü gidişe 'dur' diyemeyen Teknik Direktör Rafa Benitez'in yerine yeni bir ismi bulmak için çalışmalara başladı. Merseyside ekibi altyapısından yetişen ve Derby Country'de görev yapan Wayne Rooney'i radarına aldı. 36 yaşındaki İngiliz teknik adam ilk görüşmelerde olumsuz yanıt verse de eski takımını daha fazla geri çeviremeyeceği öğrenildi.

Premier Lig'de son olarak Cyrstal Palace'a 3-1 mağlup olan Everton'da teknik direktör Rafa Benitez'in takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Everton yönetimi Benitez'in durumunu sorgularken ortaya sürpriz bir aday çıktı. Benitez'in takımdan ayrılması durumunda yerine gelecek ismin Wayne Rooney olacağı konuşuluyor.

The Sun gazetesinde yer alan habere göre, Everton'ın çoğunluk hisselerine sahip olan Farhad Moshiri, Teknik Direktör Rafa Benitez'in takımının kötü gidişatını tersine çeviremeyeceğini düşünüyor. Benitez ile yolları ayırmayı düşünen Everton yönetimi İspanyol teknik adamın yerine gelecek ismi bulmaya çalışıyor.

Everton yönetimi Benitez'den umutsuz... Takımın başına Wayne Rooney mi gelecek?

Merseyside ekibinin radarına takımın eski yıldızlarından ve şu anda Championship ekiplerinden Derby Country'nin başında bulunan Wayne Rooney girdi. Yönetimin, futbolculuk kariyerine Everton formasıyla başlayan İngiliz teknik adamla resmi olmayan bir görüşme gerçekleştirdi. 36 yaşındaki İngiliz teknik adam takımdan ayrılmayı düşünmediğini ifade etti. Ancak Rooney'nin takıma geri dönmesi konusunda ısrarlara ne kadar dayanabileceği merak konusu oldu.

Everton yönetimi Benitez'den umutsuz... Takımın başına Wayne Rooney mi gelecek? - Resim : 2

Derby Country'ye 13 ay önce Philip Cocu'nun yerine gelen Wayne Rooney oynattığı futbolla taraftarların sevgisini kazandı. Wayne Rooney, 2004 yılına henüz 18 yaşında 37 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olmuştu. 'Kırmızı şeytanlar' ile oynadığı futbolla kulüp tarihine adını yazdıran İngiliz golcü 2017 yılında Everton'a dönmüştü. İngiliz oyuncu 2020 yılında ABD'de aktif futbolculuk kariyerine nokta koymuştu.

 

Everton yönetimi Benitez'den umutsuz... Takımın başına Wayne Rooney mi gelecek? ile ilgili etiketler Everton Wayne Rooney derby country teknik direktör rafa benitez
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.