Everton orta sahasını Dele Alli ve Donny van de Beek ile güçlendirdi

Premier League'de kötü bir sezon geçiren Everton, devre arasında transferleri peş peşe patlattı. Teknik direktörlüğe Rafael Benitez'in ardında Frank Lampard'ı getiren "Toffies", orta sahasını da Dele Alli ve Donny van de Beek ile güçlendirdi. İki yıldız için kulübün kasasından ufak bir servet çıktı!

Everton ara transfer döneminin son gününde bombaları peş peşe patlattı. Teknik direktörlüğe Frank Lampard'ı getiren Premier League ekibi, Tottenham Hotspur'un İngiliz milli orta saha oyuncusu Dele Alli'yi transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İngiltere Milli Takımı formasını 37 kez giyen 25 yaşındaki futbolcuyla 2,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Everton, transfer için Tottenham'a ne kadar ödeme yapılacağına ilişkin bilgi vermedi ancak İngiliz basını, Alli'nin bonservis bedelinin performansa bağlı ödemelerle 40 milyon sterlini bulabileceğini öne sürdü.

Milton Keynes Dons altyapısından yetişen Alli, 2015'te gittiği Tottenham'da 269 maça çıkmış ve 67 gol atmıştı.

VARAN 2: VAN DE BEEK

Everton, Manchester United'da forma giyen Hollandalı oyuncu Donny van de Beek'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 24 yaşındaki oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Manchester United ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Ajax'tan Manchester United'a 2020 yılında 39 milyon EURO bonservis bedeli karşılığında geçen Hollandalı orta saha oyuncusu, İngiltere ekibinde 50 maçta 2 gol attı.

Everton orta sahasını Dele Alli ve Donny van de Beek ile güçlendirdi ile ilgili etiketler Everton Frank Lampard premier league Dele Alli Donny van de beek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.