Everton-Liverpool derbisinde Jürgen Klopp'u çıldırtan VAR kararı

Everton-Liverpool derbisine VAR kararı damga vurdu. Son dakikada galibiyet golünü atan Liverpool'un sevinci kursağında kalınca Jürgen Klopp hayli sinirlendi. Alman teknik adam gibi Everton efsanesi Gary Lineker de VAR'ı eleştirdi.

Premier League'in 5. haftasında oynanan ve 2-2 eşitlikle sona eren Everton-Liverpool derbisine VAR teknolojisi damga vurdu. Konuk ekip 90+2'de Andrew Robertson'ın golüyle 2-3 öne geçmişti ama VAR hakemi pozisyonda ofsayt belirleyip golü iptal etmişti.

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp maçın ardından VAR'ın kararına isyan etti. Alman çalıştırıcı, "VAR'dan iptal edilen golümüzü izledim ve gösterilen fotoğrafta çok net ofsayt olmadığı görülüyor. Biri bana açıklasın, bu karar nasıl alındı?" dedi.

Sadece Klopp değil, İngilizler'in eski yıldızlarından Gary Lineker de kararı beğenmedi. Ada'nın en popüler yorumcusu konumundaki Lineker, efsanesi olduğu Everton'ın ucuz kurtulduğunu söyledi. İngiliz futbol adamı, 7.6 milyon takipçili Twitter hesabından, "Everton memnun ama VAR gerçekten de futbolu öldürüyor" anlamına gelen bir paylaşımda bulundu.

Everton-Liverpool derbisinde Jürgen Klopp'u çıldırtan VAR kararı ile ilgili etiketler Liverpool Everton Jürgen Klopp premier league Gary Lineker
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.