Everton - Fulham maçı nasıl izlenir? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Premier League'in 24. haftasında Everton ile Fulham karşı karşıya geliyor. 37 puanla 7. sırada bulunan Everton, 15 puanla 18. sırada yer alan Fulham'ı ağırlıyor. Goodison Park'taki mücadelenin hakemi Andy Madley... Everton - Fulham maçı nasıl izlenir? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte cevabı...

Dünyanın en çok izlenen ligi konumundaki Premier League'de 24. hafta heyecanı yaşanıyor. Cumartesi günün son maçında Evrton ile Fulham, Goodison Park'ta kozlarını paylaşıyor. Saat 22.00'da başlayacak mücadele, Premier League'in Türkiye'deki yayın haklarını elinde bulunduran S Sport'tan canlı yayınlanacak. 

37 puanla 7. sırada bulunan Everton, 15 puanla 18. sırada yer alan Fulham'ı mağlup ederek üst sıralardan kopmak istemiyor. İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti yönetimindeki Liverpool şehrinin mavili takımı evinde oynadığı son lig maçında Newcastle United'a 2-0 mağlup olmuştu. Hafta içi FA Cup mücadelesinde yine evinde Tottenham Hotspur'u ağırlayan Everton, normal süresi 4-4 biten maçı uzatmalarda 5-4 kazanarak tur atlamıştı.

EVERTON - FULHAM CANLI İZLE

Moralli ama yorgun Everton'ın aksine Fulham'da kaygı büyük... Kümede kalma savaşı veren Londra ekibi, 12 maçtır kazanamıyor. Scott Parker yönetimindeki Fulham, kötü gidişata bu deplasmanda son vermek istiyor.

Everton'da milli kaleci Jordan Pickford ve golcü isim Dominic Calvert-Lewin'ın yanı sıra orta sahanın kilit ismi Allan, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Fulham'da ise tek eksik orta sahadan Tom Cairney...

Maçı canlı tv yayını ile izlemek isteyenler ise arama motorlarında arayışlarına başladılar. En çok aranan linkler arasında Selçuksport HD ve IP TV linkleri geliyor. Ancak bu yayınlar yasal olmadığından kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

Peki nedir bu canlı yayın linki? Son yıllarda futbolseverler ücretsiz canlı maç yayınlarını takip etmek için yasal olmayan kimi yöntemleri tercih ediyor. Özellikle Twitter üzerinden canlı yayın link paylaşımı yapılıyor.

İnternetten korsan olarak yayın yapan bazı internet siteleri ve IPTV linkleri üzerinden maçları yüksek kalitede izlemek mümkün. ANCAK BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

Selçuksports, Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium, sopcast, trgoals, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

Everton - Fulham maçı nasıl izlenir? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Everton Fulham
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.