Everton'ı Arsenal de durduramadı

Everton yükselişini Arsenal karşısında da sürdürdü. 14. hafta maçında Arsenal'i 2-1 mağlup eden Carlo Ancelotti'nin öğrencileri üst üste 3. galibiyetini alarak zirve takibine devam etti. 15. sıraya kadar düşen Arsenal ise Premier League'de 7 maçtır 3 puana hasret...

Premier League'in 14. haftasında Arsenal'i ağırlayan Everton, ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 galip geldi. Carlo Ancelotti'nin ekibine 3 puanı getiren golleri 22'de Rob Holding kendi kalesine ve 45'te Kolombiyalı stoper Yerry Mina kaydetti. Lonrda'nın mazisini arayan takımının tek golü 35'te penaltıdan Nicolas Pepe'den geldi.

Chelsea ve Leicester City'den sonra Arsenal'i de mağlup ederek 3'te 3 yapan Everton, puanını 26'ya yükseltti ve lider Liverpool 5 puan gerisinde zirve takibini sürdürdü.

Mikel Arteta yönetiminde kabus gibi bir sezon geçiren ve 7 maçtır kazanamayan Arsenal ise 14 puanla 15. sırada kaldı. Arteta'nın kulüpteki geleceği merak ediliyor.

Everton'ı Arsenal de durduramadı ile ilgili etiketler Everton Arsenal carlo ancelotti Mikel Arteta premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.