Evergreen denizden sonra kara trafiğini de durdurdu!

Süveyş Kanalı'nda karaya oturarak deniz trafiğinin durmasına neden olan Evergreen isimli şirkete ait gemiyi kurtarma çalışmalar sürerken, Çin'den gelen bir haber dikkatleri çekti. Yine Evergreen şirketine ait bir TIR, kaza yaparak kara trafiğinin bir süre durmasına neden oldu.

Evergreen'in dev kargo gemisi Süveyş Kanalı'nda karaya oturarak doğu-batı ticaretini bıçak gibi kesti. 300'den fazla gemi kanal çevresinde beklerken, dünya genelinde büyük bir kaos meydana geldi.

85 ülkenin, 300 patronun ve 400 markanın ürünleri Süveyş'te kaldı.  Dev gemiyi kurtarmak için ise seferberlik ilan edildi.

Evergreen denizden sonra kara trafiğini de durdurdu!

BU KEZ TIR AYNI ŞEKİLDE TRAFİĞİ DURDURDU

Geminin nasıl kurtarılacağına yönelik tartışmalar sürerken, Çin'den gelen bir haber dikkatleri çekti. Ülkede en yaygın kullanılan sosyal medya uygulaması olan Weibo'da yayınlanan görüntülerde yine Evergreen isimli şirkete ait bir TIR'ın kaza yaparak trafiği durdurduğu görüldü.

Evergreen denizden sonra kara trafiğini de durdurdu! - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Changchun-Shenzhen Otoyolu'nun Nanjing bölümünde meydan gelen kaza, aslında normal bir kaza gibi görünse de, Süveyş'teki durum göz önüne alındığında sosyal medyada viral oldu. Kimi kullanıcılar sıranın hava trafiğine geldiğini belirterek hazırlıklı olunmasını istedi.

 

Evergreen denizden sonra kara trafiğini de durdurdu! ile ilgili etiketler Gemi TIR Çin kaza süveyş kanalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.