Everest eşcinselleri önce destekledi, sonra desteği geri çekti

Türkiye'nin en büyük yayınevlerinden olan Everest, sosyal medya hesabından LGBTİ+ bireyleri destekleyen bir paylaşımda bulundu. Gelen tepkiler sonrasında paylaşımını kaldırdığı görülen Everest'in fikir değiştirmesinin nedeni merak konusu oldu.

LGBTİ+ bireylerin her yıl haziran ayının son haftaso kutladığı 'Onur Haftası' bu yıl koronavirüs nedeniyle sosyal medyaya taşındı.

Firmalar yaptıkları paylaşımlarla eşcinsellere desteklerini belirtti. Ancak Everest Yayınevi'nin verdiği destekten pişman olduğu görüldü.

Twitter hesabından 'Onur Haftası kutlu olsun' mesajı yazan Everest, daha sonra bu mesajı sildi.

MESAJI NEDEN SİLDİĞİ MERAK KONUSU OLDU

Paylaşımın, kamuoyu tepkileri sonrasında mı yoksa yayın grubunun diğer yazarlarının tavrının mı etkili olduğu merak konusu oldu.

Everest'ten konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

İşte o paylaşım:

Everest eşcinselleri önce destekledi, sonra desteği geri çekti

 

Everest eşcinselleri önce destekledi, sonra desteği geri çekti ile ilgili etiketler Twitter LGBTİ+ Everest Yayınları onur haftası tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.