Ever Green'in motoru çalıştı, petrol fiyatları düştü

Süveyş Kanalı'nda karaya oturan ve deniz taşımacığını kilitleyen Ever Green adlı gemi bugün yüzdürüldü. Geminin motorunun çalışmasının ardından petrol fiyatları da geriledi.

Çin'den Hollanda'ya giden Ever Green'in 23 Mart'ta karaya oturması petrol fiyatlarının yüzde 3 oranında değer kaybetmesine neden olmuştu.

YÜZDE 2,5 GERİLEME

Petrol piyasalarında işler, dev geminin bu sabah kurtarma ekipleri tarafından kısmi olarak yüzdürülmesi sonrasında tersine döndü. Vadeli kontratlar, New York piyasasında yüzde 2,5 geriledi.

KANAL TAMAMEN AÇILINCA BİR HAFTA ÖNCESİNİN DE ALTINA DÜŞECEK

Kanalın tam olarak açılmasıyla fiyatının bir hafta öncesinin de altına düşmesi bekleniyor. Çünkü ülkelerden art arda gelen karantina haberleri petrol fiyatlarını negatif yönde etkiliyor.

 

Ever Green'in motoru çalıştı, petrol fiyatları düştü ile ilgili etiketler Çin Hollanda Gemi Petrol Süveyş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.