Almanya'dan gelen bir haber herkesi şoke etti

Süveyş Kanalı ve dünya deniz taşımacılığını kilitleyen Ever Given adlı yük gemisiyle ilgili Almanya'dan gelen bir haber bir anda gündeme oturdu. Geminin Berlin'de karaya oturduğuna yönelik çıkan haberin 1 Nisan şakası olduğu ortaya çıktı.

Süveyş Kanalı'nda karaya oturan ve 6 gün boyunca deniz trafiğini kilitleyen 'Ever Given' adlı gemiyle ilgili Almanya'dan gelen bir haber herkesi şoke etti. Alman devlet televizyonu ARD'de yayınlanan 'Güne Bakış' adlı programın Twitter hesabından yapılan paylaşımda 400 metrelik dev geminin bu sefer de Berlin'deki Spree Nehri'nde karaya oturduğu bildirildi.

Almanya'dan gelen bir haber herkesi şoke etti

Söz konusu paylaşımda Ulaştırma Bakanlığı'nın harekete geçtiği ancak geminin ne zaman kurtarılacağının belli olmadığı bildirildi.

1 NİSAN ŞAKASI ÇIKTI

Twitter'da yapılan paylaşım herkesi şoke ederken gerçek kısa zamanda ortaya çıktı. Almanya'dan yapılan ve tüm dünyayı şoke eden haberin aslında "1 Nisan şakası" olduğu ortaya çıktı. Ever Given paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

Almanya'dan gelen bir haber herkesi şoke etti ile ilgili etiketler Gemi Almanya Berlin ever given spree nehri 1 nisan şaka
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.