Eve misafir almak yasak mı? Misafirliğe gitmenin cezası ne kadar?

Koronavirüs salgınında eve misafir almak yasak mı sorusu gündem oldu. Salgınla mücadele kapsamında alınan yeni önlemler dikkat çekerken misafirliğe gitmek yasaklandı mı, cezası ne kadar sorusunun cevabı da araştırılmaya başlandı.

Eve misafir almak yasak mı sorusu vatandaşların en çok merak ettiği hadiselerden birisi haline geldi. Koronavirüs vakalarında yaşanan artış nedeniyle bazı illerde yasaklar en üst düzeye kadar çıkarıldı. Fiziki mesafenin korunması amacı doğrultusunda hastalığın yayılmasını daha da önlemek konusunda bazı yerlerde misafirlikler yasaklandı.

EVE MİSAFİR ALMAK YASAK MI? CEZASI NE KADAR?

İçişleri Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda koronavirüs salgını konusunda illerin valiliklerine genelgeler gönderildi. Yeni koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artış nedeniyle Bartın'da İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nin 4 Kasım tarihinde gerçekleştirilen toplantısında alınan kararlar dikkat çekti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Bartın’da fiziki mesafenin korunması ve hastalığın yayılım hızının kontrol altında tutulması amacıyla İl genelinde aile, akraba ve hane ziyaretleri tamamen yasaklandı.

Jandarma ve polis ekiplerince İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi hane ziyareti yasağının uygulandığı illerde misafir olduğu ve kabul ettiği tespit edilen kişilere evde bulunan kişi başına 3 bin 150'şer TL ceza verileceği kaydedildi.

Eve misafir almak yasak mı? Misafirliğe gitmenin cezası ne kadar? ile ilgili etiketler Ceza Bartın misafir yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.