Evden çıkamayan Serel Yereli çareyi pencerede buldu

Bir süredir yaşamını Londra'da sürdüren genç oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, koronavirüs nedeniyle evinden çıkamayınca çareyi pencerede oturmakta buldu. Yereli, sabahlığı ve dergisiyle verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye'den Londra'ya taşınan ve orada çeşitli eğitimler alan Serel Yereli, dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı tedbir almak için evinden dışarı çıkmıyor.

Hava almak için dışarı çıkamayan oyuncu çözümü oturduğu evin penceresine çıkmakta buldu. Yereli, beyaz mini sabahlığıyla verdiği pozları da Instagram'dan takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Evden çıkamayan Serel Yereli çareyi pencerede buldu

KLİP ÇEKİMİNİ İPTAL ETTİ

Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık yapan Yereli, 'Fikret Şeneş Şarkıları - Kimler Geldi Kimler Geçti' albümü için seslendirdiği 'Bambaşka Biri' şarkısına 8 Şubat'ta başlayan ve 25 Şubat'a kadar devam edecek olan Venedik Maske Festivali'nde klip çekecekti. Ancak Yereli, koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerini iptal etti.

 

Evden çıkamayan Serel Yereli çareyi pencerede buldu ile ilgili etiketler İngiltere Serel Yereli Londra Koronavirüs Korona Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.