#EvdeKal çağrısına uymayanlara drone şoku! Polis ormanda yakaladı...

Koronavirüs nedeniyle evde kalma çağrılarına uymayan piknikçiler, İstanbul Aydos Ormanı'nda polislere yakalandı. Drone ile uyarılan piknikçiler neye uğradıklarını şaşırdı.

Koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınması uyarıları devam ederken, Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilginç bir uygulama yaptı. Sultanbeyli Emniyeti envanterinde bulunan dronelarla piknik yapan vatandaşlar uyarıldı.

Aydos Ormanı üzerinde drone ile kontrol yapan ekipler, ormanda piknik yapan vatandaşlara, “Değerli İstanbullular, evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati derecede önemlidir. Lütfen zaruri olmadıkça sokağa çıkmayalım" mesajını anons etti.

Havada drone gören piknikçiler ise şaşkınlık yaşadı.

#EvdeKal çağrısına uymayanlara drone şoku! Polis ormanda yakaladı...

DAHA SONRA MOTORİZE EKİPLER BÖLGEYE GİTTİ

Drone ile ormanda yapılan uygulama sonra bölgeye sevk edilen motorize ekipler, piknikçilere evlerine dönmelerini istedi.

#EvdeKal çağrısına uymayanlara drone şoku! Polis ormanda yakaladı... ile ilgili etiketler Sultanbeyli polis Koronavirüs drone Uyarı piknik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.