Evde Vakit Geçirmeyi Seven 3 Burç! Hangi Burçlar Evde Oturmayı Seviyor? En Sosyal Burç Hangisi?

Burçlar hayatımızı, enerjimizi ve karakterimizi belirleme konusunda etkilidir. Bazı burçlar evde vakit geçirmeyi severken bazıları da sosyalleşmezse ölebilirler. Peki evde vakit geçirmeyi seven 3 burç hangisidir? En sosyal burç hangisidir? İşte Koç, Boğa, Balık, Aslan, Akrep, Terazi, Yengeç, Balık, Yay, Başak ve Oğlak burçları arasında evde vakit geçirmeyi seven burçlar...

Evde Vakit Geçirmeyi Seven 3 Burç! Hangi Burçlar Evde Oturmayı Seviyor? En Sosyal Burç Hangisi? Burçlara ve Astrolojiye merakı olanlar bilirler ki aslında tüm karakteristik yapımızı hangi burç kuşağında olduğumuz belirler. Örneğin toprak grubu burçları içe dönük ve evde vakit geçirmeyi seven burçlar iken Ateş grubu burçları dışa dönüktür ve sosyalleşmeyi severler. Yeni bir ilişkiye başlarken partnerinizin evde vakit geçirmeyi seven bir burca sahip olup olmadığını bilmeniz sizin yararınıza olacaktır. Peki en sosyal burç hangisidir? İşte Koç, Boğa, Balık, Aslan, Akrep, Terazi, Yengeç, Balık, Yay, Başak ve Oğlak burçları arasında evde vakit geçirmeyi seven burçlar...

EVDE VAKİT GEÇİRMEYİ SEVEN 3 BURÇ...

BOĞA: Burç kuşağının belki de en evcil burcu Boğa'dır. Rahatlarına düşkün olan Boğa burcu insanları kesinliklie evde vakit geçirmeyi severler. Hatta o kadarki tıpkı orman perileri gibi evinde içinde kelebek gibi uçabilirler. Evin her köşesinin kokusunu içine çekmeye bayılırlar. Bu yüzden evde vakit geçirmeyi en çok seven burç Boğa burcudur.

YENGEÇ: Su burcu grubuna ait olan Yengeç burcu boğalarla birlikte evde vakit geçirmeyi seven bir burçtur. Su grubuna iat olduğu için de evde suyla haşir neşir olmak onların işidir. Evde yapmayı sevdiği bir diğer şey de kendi köşesine çekilip romantik şiirler okumaktır. Yengeç burcu insanı evi, yuvası sıcacık olsun ister.Bu yüzden yalnız yaşamaları mümkün değildir.

Hangi Burç Evde Nasıl Zaman Geçirir?

BAŞAK: Başak burcu evde vakit geçirmeyi seven bir diğer burçtur. Sosyalleşme konusunda da başarılı olsalar da evi de kendi dünyaları bilirleri. Kendileri, ayrıntının ve duruluğun burcu olduğu için de evlerinde duru bir hava vardır. Pastel tonlarında bir ev onlar için mutlu bir yuvanın ilk şartıdır.

En Sosyal Burç Hangisi?

En sosyal burç konusunda astrologların ve burç yorumcularının ortak bir görüşü olmasa da bu konuda en güçlü aday şüphesiz Koç burcudur. Kendileri yerinde duramayan, tam bir fişek gibi kah orada kah burada oldukları için koç burcu en sosyal burçtur. Evde de bir o kadar hızlıdır. Bir bakmışsınız ocak başında yemek yapıyordur, bir iki dakika sonra ise, elinde kahveyle bilgisayar başına geçmiş işlerini hallediyordur.

 

 

 

Evde Vakit Geçirmeyi Seven 3 Burç! Hangi Burçlar Evde Oturmayı Seviyor? En Sosyal Burç Hangisi? ile ilgili etiketler burç burçlar en sosyal burç en evcil burç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.